Кадър Министерство на отбраната на РусияПлановете на Русия нямат граници и

...
Кадър Министерство на отбраната на РусияПлановете на Русия нямат граници и
Коментари Харесай

Русия прави нова хиперзвукова ракета, за господство в Космоса

Кадър Министерство на защитата на Русия

Плановете на Русия нямат граници и надскачат освен голямата й територията, само че и цялото земно кълбо. 

В Русия създават нова хиперзвукова ракета с огромен обхват за Военно-космическите сили на страната, написа на страниците на списание „ Военная мисль “ началникът на Военната академия на Генералния щаб на Водоснабдителна система на РФ генерал-полковник Владимир Зарудницки, съобщи организация " Фокус ".

„ Днес господството в галактическата сфера е най-важното изискване за сполучливото осъществяване на военните дейности от сухопътните и морските групировки войски. За тези цели за Върховен касационен съд се създават и одобряват на въоръжение такива нови и осъвременени мостри на ВВСТ (въоръжения, военна и специфична техника), като стратегически ракетоносец-бомбардировач Ту-160М; авиационна хиперзвукова ракетна система „ Кинжал “; високопрецизни оръжия с отдалечен обхват, по-специално хиперзвукова ракета Х-95 “, написа Зарудницки.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР